Geur voor in huis

In Rivendel-lifestyle verkopen wij diverse geurproducten voor in huis om een fijne ambiance te creëren op ieder moment van de dag. Wij hebben verschillende producten van het merk Greanleaf, kleurrijke geurwax van Little Hotties en een uitgebreide collectie luxe lampen en geuren van het beroemde Parijse merk Lampe Berger.

Greanleaf

Bij ons zijn meerdere producten van Greanleaf verkrijgbaar. Vele soorten geurzakjes, -kaarsen, olies en interieursprays.

De zakjes zijn er in diverse maten en met de unieke prints zijn ze een lust voor het oog. De zakjes zijn op vele manieren toe te passen o.a. voor in de kledingkast, de koffer of voor in de auto.

De geuren van Greanleaf zijn op natuurlijke elementen geïnspireerd zoals de favoriete geuren: Bella Freesia, Dream Blossom, Magnolia, Lavender, Jasmin, Roses, Vanilla, Classic Linen en nog veel meer!

Little Hotties

Little Hotties zijn handgegoten wax tabletten en zeer geparfumeerd. U kunt uw eigen unieke geurmelange samenstellen voor een bijzondere geurbeleving in uw woonruimte.

Creëer uw favoriete parfum. Zoals combinaties van bloemen, frisse mint of zelfs lekkere fruit- en snoepgeuren. U kunt uw melangeverzameling samenstellen in een Little Hotties doosje.

Voor gebruik plaats 3 tot 4 Little Hotties tabletten op een geurbrandertje, zoals een aardewerk potje met schaaltje boven een waxinelichtje (geurbranders zijn bij ons verkrijgbaar). Bij verhitting smelten de tabletten. Of gebruik ze droog in een mooi tasje voor in de kledingkast of in de kamer.  

Lampe Berger

De lampen van Lampe Berger zijn prachtige sierobjecten. Een aanwinst voor uw interieur. Ze verspreiden heerlijke parfums en zuiveren de lucht in uw woonruimte mede door vieze geurtjes te verwijderen, zoals bijvoorbeeld kook- en tabakslucht.  

Beleef bij ons de parfums van Lampe Berger. Geuren voor ieder desgewenst. De lampen zijn er in verschillende modellen en kleuren.

Bij ons is tevens een eenvoudige starters-set te verkrijgen of een mooie gift-set voor een bijzonder cadeau.

Ook hebben wij Lampe Berger voor in de auto. Deze zuivert de lucht en helpt o.a. tegen wagenziekte. Lekker onderweg in luxe Hollywood-sfeer!

Lampe Berger lampen en geuren

Bij verhitting geurproducten, let op veiligheid:

Meng bedoelde producten nooit met andere producten of water! Laat operationele geurbrander nooit onbeheerd achter! Zet het op een veilige, stabiele plaats, weg van gordijnen of andere brandbare materialen. Gebruik bedoelde producten volgens de gebruiksaanwijzing!

Lampe Berger lampenolie SPAARACTIE

Bewaar uw aankoopbonnen van Lampe Berger-olie bij Rivendel-lifestyle goed! Bij aankoop van 10 flessen lampenolie krijgt u één fles lampenolie cadeau! Deze actie is 1 februari 2016 ingegaan.  

Plissée giftset

Geschiedenis Lampe Berger

De apotheker Maurice Berger vond in 1898 het diffusiesysteem met katalyse uit om de atmosfeer van een gesloten ruimte te kunnen zuiveren. Het doel was om toen het sterilisatieprobleem in ziekenhuizen aan te pakken.
Deze revolutionaire technologie gaf hem het lumineuze idee er parfum aan toe te voegen. De lampen werden al snel in privéwoningen gebruikt waardoor het bedrijf Lampe Berger ontstond.

Het kleinere huismodel kreeg haar hoogtepunt rond 1930. Naast dat de lampen vervelende luchtjes verwijderden, zorgden de geuren voor een dimensie van plezier. Lampe Berger werd een collectors item. Het werd geassocieerd met beroemde ontwerpers en grote fabrikanten zoals Cristal de Baccarat, Cristalleries de Saint Louis, Emile Galle, Rene Lalique, en vervolgens de top porselein producenten van de jaren 1950 in samenwerking met Coco Chanel, Jean Cocteau, Colette en Picasso. Elk hadden hun eigen Lampe Berger.

Dit systeem bleef evolueren en werd voortdurend verbeterd waardoor het relevant is gebleven tot de dag van vandaag.

Bekijk de video over de geschiedenis en het gebruik van Lampe Berger.