Let's play music!

Nieuwe entrees: Vintage radio met Bluetooth-functie, Manchester LP-tafeltje, LP-draagkoffertje, Compacte Orange platenspeler en de Soundbomb!

Haal uw vinylcollectie uit de kast en geniet van uw favoriete muziek!

Bij Rivendel-lifestyle zijn prachtige vintage design platenspelers verkrijgbaar met bijbehorende accessoires van het populaire Amerikaanse merk Crosley.

Wij bieden modellen in verschillende kleuren en uitvoeringen.

HIS MASTER'S MUSIC!

Crosley Cruiser I

Model Crosley Cruiser I is een mobiele platenspeler met ingebouwde speakers.

Snelheden 331/3, 45 en 78 toeren.

Overige specificaties: Snaaraandrijving, handmatig bedienen van de arm, dynamische Full Range stereo speakers, koptelefoonuitgang en RCA-uitgang.


 

Crosley Bermuda

Model Crosley Bermuda is door haar sfeervolle vintage design de ultieme combinatie van interieur en muziek. U heeft geen apart platenspeler meubel meer nodig. Ook leuk als nachtkastje.

Snelheden 331/3 en 45.

Overige specificaties: Snaaraandrijving, compleet met poten, dynamische Full Range stereo speakers, diamantennaald, Aux-ingang en AC-adapter.

Record Carrier Case

Een handige draagbare platenkoffer voor 30 van uw favoriete albums. In deze sterke koffer met metalen hoeken en een stevige sluiting blijven uw LP's in perfecte staat wanneer u de koffer meeneemt op vakantie of naar vrienden. 

Crosley Cruiser II

Model Crosley Cruiser II is nu nog mobieler met de mogelijkheid om op batterij te spelen (batterij niet inbegrepen).

Snelheden: 331/3, 45 en 78 toeren.

Overige specificaties: Snaaraandrijving, handmatig bedienen van de arm, dynamische Full Range stereo speakers, koptelefoonuitgang, RCA-uitgang en batterijhouder (6x AA-batterijen).

Crosley Executive

Model Crosley Executive is iets groter dan de Cruiser I en II en kan via een USB-poort op de computer worden aangesloten zodat u ook digitaal van de klassiekers kunt genieten. Snelheden 331/3, 45 en 78 toeren.

Snelheden: 331/3, 45 en 78 toeren.

Overige specificaties: Snaaraandrijving, handmatig bedienen van de arm, dynamische Full Range stereo speakers, koptelefoonuitgang, RCA-uitgang en USB-poort.

Manchester

Een vintage houten designtafeltje van Crosely met eiken fineer. Door de metalen beugels kunt u er tot wel 50 van uw favoriete platen in kwijt.

Moderne vintage radio's

Leuke vintage radio's bij ons verkrijgbaar in de kleuren ivoorwit, houtprint of zwart. De radio's zijn analoog en hebben een mooi geluid. Ze werken op stroom of batterij (batterij niet inbegrepen).
Nu ook met Bluetooth-functie om muziek te streamen vanaf uw telefoon of tablet! (alleen zwart is met Bluetooth-functie).

Wilt u uw vintage collectie verder uitbreiden. Wij verkopen ook leuke vintage wekkers in diverse kleuren.

Crosley Soundbomb

Voor grote muziekliefhebbers een 6" Full Range Speaker met Portable Audio Ready. U kunt eenvoudig uw draagbare audiospeler of MP3-speler erop aansluiten of met de Bluetooth-functie uw beste muziek streamen. Bass en Treble zijn zelf in te stellen. 

De Soundbomb heeft een prachtig geluid met een vintage desing vinylbekleding. Werkend op stroom of batterij (batterij niet inbegrepen).

Spinnerette Orange

Een Crosley platenspeler in een compact koffertje. De oorsprong van dit charmante model ligt in Nederland, gebaseerd op de oude Philips platenspeler.